Hüseyin Erçelebi Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilgiyle ağları örerken ardımızda iz bırakabilmek.

Misyon: Ülkesi için; hayatı bilimin doğrularında sorgulayan, elinde başarının anahtarlarını taşıyan, kendine güvenen, bilgi donanımı yüksek, insani değerlere sahip, değişime ve gelişime açık bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.50
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: OKULUMUZDA BİRİNCİ YABANCI DİL KAPSAMINDA İNGİLİZCE, İKİNCİ YABANCI DİL KAPSAMINDA İSE FRANSIZCA EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ Programı Kapsamında “Daha İyi Bir Gelecek İçin İklimimizi Kurtaralım” (Let's Save Our Climate For A Bright Future) Uluslararası proje yürütülerek tamamlanmıştır.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 9. sınıfa 134 öğrenci kabul edecektir.

Telefon - 222 2182204

WEB - https://heal.meb.k12.tr

Adres - 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı No 95 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Adres - 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı No 95 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Ulaşım Okulumuza ulaşım 44 Numaralı otobüs ve minibüsler ile OGÜ-75. Yıl tramvayı ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Odunpazarı İlçe Merkezine 13,4 km uzaklıktadır.